The Art Of Plant-based Cheesemaking, Second Edition

Karen Mcathy


Engels | 25-05-2021 | 256 pagina's

9780865719620

Hardback


€ 46,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99




Korte beschrijving/Annotatie

Expanded & updated with over 150 color photos, The Art of Plant-based Cheesemaking, 2nd Edition is the acknowledged bible of vegan cheesemaking bible. Includes 8 new cheesemaking recipes, working with white & blue molds, nut, kefir, legumes, and other culture preparation, rind smoking, and a new section on cooking with vegan cheese.

Details

EAN :9780865719620
Auteur: 
Uitgever :New Society Publishers
Publicatie datum :  25-05-2021
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Engels
Hoogte :212 mm
Breedte :262 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :934 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256