Gratis verzending vanaf €50,-

Groente op de BBQ


Nederlands | 17-04-2022 | 160 pagina's

9789048847976

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Tekst achterflap

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN :9789048847976
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  17-04-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :227 mm
Breedte :168 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :601 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Reeks :  Masterclass
Keywords :  barbecue;bbq;bbqgroente;carrera;carreraculinair;gril;groente;jaspers;julius;juliusjaspers;masterclass;rooster;vega;vegan;vegetarisch;vegetariër