Actie

Mam, jij krijgt een momentje voor jezelf

Voor moeders en moederfiguren

Moederdag komt eraan en nog nooit was het zo lastig om even snel een leuk pakketje voor mams samen te stellen. Wél je favoriete winkels met ambachtelijke heerlijkheden steunen, zónder dat je bij elke winkel een afspraak moet maken of driedubbele verzendkosten moet betalen? Regelen we voor je.

De Moederdagbox

een biologisch theetje | fairtrade bonbons | een mooie verhalenbundel | lokaal | one-stop-shopping

De Moederdagbox

De Moederdagbox bestaat uit:

- Een verhalenbundel ‘Moedertje lief. Russische moederverhalen.’

- Een doosje fairtrade bonbons van Chocolaterie Pierre (Haarlem en Hillegom) of van 't Bakkertje (Den Haag)

- Een biologisch theecadeautje van Tea, my Dear (Haarlem)

Voor €24,99

Over de verhalenbundel

Moedertje Lief. Russische moederverhalen

Zelfontplooiing en opoffering, vertedering en verstikking: precies tussen die twee extremen schipperen de heldinnen uit de Russische klassieken. Moedertje lief. Russische Moederverhalen belicht alle kanten van het moederschap. Het bevat een ruime keuze uit het werk van Ruslands grootste schrijvers. Een veelzijdige bloemlezing van verhalen over moeders.

Bestel de Moederdagbox vóór 28 april via bovenstaande button. Wil je het pakket komen afhalen? Dat kan vanaf 3 mei. Liever het pakket laten opsturen naar jezelf of direct naar de ontvanger? De pakketten worden op 3 mei verzonden (en komen dus ruim voor Moederdag aan).

Over de producten van onze lokale partners:

De gezellige theewinkel 'Tea, My Dear' vind je in de Kleine Houtstraat in Haarlem en hier vind je alles wat je nodig hebt voor je favoriete rustmomentje. Zij hebben speciaal voor deze Moederdagbox een biologisch theecadautje samengesteld.

'Chocolaterie Pierre' is een lokale chocolaterie met een vestiging in Hillegom en in Haarlem. Ze verkopen fairtrade chocolade en ijs en hebben speciaal voor deze Moederdagbox een mooie selectie bonbons gemaakt.

Heb je gekozen voor 'afhalen in de winkel in Den Haag' of woon je in de buurt van onze winkel in Den Haag? Dan komen de bonbons uit de oudste banketbakker van Den Haag: ''t Bakkertje'.

 

Een makkelijke Moederdag begint hier