thema

Love is Love is Love

Damn horny Damn horny € 1999
L'HOMO. L'HOMO. € 2750
Loving Loving € 6750
Meer inspiratie Paarse Leeslijst
Diversiteit in literatuur en jeugdboeken Met een goede filter en mooie recensies
George is een jongen. Om te zien tenminste. Want George weet zelf dat ze een meisje is. Ze houdt dit voor iedereen geheim. Totdat ze met de klas een toneelstuk van haar lievelingsboek gaan opvoeren. George wil supergraag de hoofdrol van Charlotte spelen. Maar ze mag van de juf niet eens auditie doen... omdat ze een jongen is. Samen met haar beste vriendin Kelly bedenkt George een plan. Zodat ze niet alleen Charlotte kan zijn - maar vooral zichzelf, voor eens en altijd. Een belangrijk boek voor zowel kind als volwassenen. George Ontdek
George
Fictie

De beste romans over liefde en identiteit

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Jeugdliteratuur

Diversiteit in kinder- en jeugdboeken

Uitgelicht The Song of Achilles

€ 12,99 Ontdek
Op de bank met… Splinter Chabot
Online interview Daan ging in gesprek met Splinter over ‘Confettiregen’. Bekijk hier de filmpjes van dit fijne onderonsje.
Non-Fictie

Over de LHBTI community vroeger en nu

LHBTI boeken kopen

Niet alleen tijdens Pride, maar het hele jaar door de beste boekentips met een LHBTI thema. Voor elke kleur van de regenboogvlag en elke letter in de afkorting. Boeken met lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, intersekse of aseksuele hoofdpersonen. Of je nu op zoek bent naar een roman, een kinderboek, Young Adult, fantasy avontuur, fotoboek of nonfictie, wij helpen je aan de beste queer literatuur. Want liefde is liefde!