Landingspagina

Landingspagina Van Stockum begint hier

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed posuere consectetur est at lobortis.

De ideale partner voor zakelijke bestellingen, abonnementenbeheer & opleidingsmateriaal.

De zakelijke dienstverlening van De Vries Van Stockum kenmerkt zich door operational exellence. Voor ons is deze samenstelling van woorden geen hol containerbegrip maar een uitgangspunt om altijd een black-belter te zijn in het bieden van uitstekende service en de (door)ontwikkeling van producten en processen. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare.

Zakelijk account
Een boek bestellen verloopt voor iedereen fijn en soepel, maar een zakelijk account heeft sowieso de volgende extra gemakken
Abonnementbeheer
Wij bedienen bedrijven die klaar zijn met het verspillen van uren aan frustrerend uitzoekwerk en zich volledig op hun core business willen kunnen blijven focussen.
Opleidingsmateriaal
Wij bedienen organisaties die een opleiding en/of (bij)scholing bieden aan medewerkers/studenten en daarvoor studieboeken nodig hebben.

Zakelijk bestellen

Een boek bestellen verloopt voor iedereen fijn en soepel, maar een zakelijk account heeft sowieso de volgende extra gemakken:

  • Levering en facturatie op maat
  • Meerdere gebruikers per account
  • Interessante korting op buitenlandse titels en korting volgens de Wet op de vaste boekenprijs op Nederlandse titels
  • Voordelen op grote bestellingen

Abonnementenbeheer boeken & tijdschriften

Wij bedienen bedrijven die klaar zijn met het verspillen van uren aan frustrerend uitzoekwerk en zich volledig op hun core business willen kunnen blijven focussen.

Ons online abonnementenbeheer verzorgt de complete abonnementenadministratie met consolidatie als extra service. Wij doen dit al jaren en met veel plezier, tot grote tevredenheid van veel bedrijven, bibliotheken, scholen en overheden.

Ontdek abonnementenbeheer

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Interesse of een vraag maar liever niet direct bellen?

Laat het ons weten via onderstaand formulier

  • Sed posuere consectetur est at lobortis.
  • Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Direct een vraag?

Carla, onze zakelijke rots in de branding

0703125606