Kookboekenweek 2019

Lekkere verhalen beginnen hier

Een kookboeken10daagse speciaal voor alle foodies, fitgirls en cuisiniers

KOOKBOEKENWEEK

Van vrijdag 8 t/m zondag 17 november 2019
Speciaal voor deze tiendaagse heeft De Vries Van Stockum een mooi programma samengesteld. Kom langs in onze winkels en laat je verrassen: Ontmoet Mari Maris, maak sambal met Indorock’s Vanja van der Leeden of kom proeven uit Nederland Kookboek. Voor jou als echte kookboekenliefhebber ligt een GRATIS Delicious Kookboekenweekspecial klaar. En deze voortreffelijke winactie maakt het feest compleet; Maak in beide winkels elke dag kans op een kookboekenpakket!

Meet & Greet Maris Maris

HAARLEM: zaterdag 9 november van 14.00 - 16.00 uur | DEN HAAG: zondag 10 november van 14.00 - 16.00 uur


Een petit selectie van hapjes uit de prachtige nieuwe kookbijbel Maison Mari, om een idee te krijgen van de harmonie tussen de diverse ingrediënten. Bedenk thuis alvast wat ideeën voor het diner tijdens de gezellige, maar o zo drukke dagen en vraag handige tips aan Mari. Laat je kookbijbel signeren, leuk om als cadeau weg te geven tijdens de feestdagen!

Kookdemonstratie Vanja van der Leeden
Ontmoet de Lady Gaga van de kookwereld! Vanja van der Leeden auteur van 'Indorock' geeft een kookdemonstratie sambal maken
Lees verder Zaterdag 16 november van 13.00 tot 15.00 uur in Haarlem | Gratis entree

Maak elke dag kans op een kookboekenpakket!

Ruim een week lang vieren wij de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Extra lekker: 10 dagen lang kun je elke dag een stapel kookboeken winnen; boeken van culinaire toptalenten tot fitgirls.

Hoe doe je mee?
Ga tijdens de Kookboekenweek naar de Facebookpagina van jouw voorkeursvestiging en beantwoord onze vraag: Voor wie zou jij als eerste koken uit je nieuwe kookboekenpakket en waarom? Tag hem of haar in je reactie en maak kans. Je kan elke dag meedoen.

Wij plaatsen elke ochtend een nieuwe foto met kookboeken op Facebook. Elke dag na 17.00 uur maken we een winnaar bekend in een reactie op de post. Heb jij gewonnen? Je kunt de volgende werkdag je boekenpakket ophalen in de winkel.

Facebook Den Haag Facebook Haarlem

Het Gouden Kookboek

Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar. Aan de vooravond van de Kookboekenweek, Avond van het Gouden Kookboek, op donderdag 7 november, werd de winnaar bekendgemaakt. Op dit smakelijke feest kwam de hele kookboekenwereld samen en reikte de vakjury Het Gouden Kookboek uit. En de winnaar is... Vanja van der Leeden met haar kookboek INDOROCK!

Proeverij Nederland Kookboek

DEN HAAG: zondag 17 november van 12.00 tot 13.00 uur | HAARLEM: zondag 17 november van 14.30 tot 15.30 uur


Op de laatste dag van de Kookboekenweek komt Laura de Grave langs bij De Vries Van Stockum. Auteur van Nederland Kookboek – Geheimen van de regionale keuken. Benieuwd of jouw favoriete Hollandse gerecht er ook in staat? Stel al je vragen, scoor een gesigneerd exemplaar en misschien neemt Laura ook wel een gerechtje mee uit het boek om van te proeven. Laat je verrassen en kom langs!
GRATIS Delicious Kookboekenweekspecial
Actuele kookboekentrends - Interview Janny van der Heijden - Genomineerden Gouden Kookboek Zo lang de voorraad strekt ligt er voor de liefhebber een GRATIS Delicious. Kookboekenweekspecial klaar in onze winkels.
OP=OP Wees er snel bij