Vuur

Steven Raichlen


Nederlands | 21-03-2019 | 336 pagina's

9789045218632

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99




Tekst achterflap

Een opwindend nieuw boek van dé barbecue-goeroe uit Amerika. Steven Raichlen combineert in zijn nieuwste boek Vuur de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecuegerechten een turboboost geeft. Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met perfect gemarineerde en gegrilde tomahawksteaks, drooggepekelde filet mignons, geschroeide porterhouse-steaks en de beste bereiding van T-bones. Leer hoe je in bier gepekelde bloemkool aan een draaispit roostert. Bereid een kalfskotelet in rozemarijnkorst met een gasbrander. Gril mosselen in gloeiend hooi, maak gepeperde kip op een zoutsteen en bereid zalmsteaks met een kruidenkorst op een schep. Van ontbijtjes tot cocktails en van groenten tot nagerechten – dit boek bewijst dat vuur, en begrijpen hoe je het beheerst, alles lekkerder maakt.

Details

EAN :9789045218632
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  21-03-2019
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :238 mm
Breedte :209 mm
Dikte :34 mm
Gewicht :1287 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :336