Vuur
Steven Raichlen
Nederlands | 21-03-2019 | 336 pagina's
9789045218632
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 24,99
Retourtermijn binnen 14 dagen
Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €24,99
Tekst achterflap
Een opwindend nieuw boek van dé barbecue-goeroe uit Amerika. Steven Raichlen combineert in zijn nieuwste boek Vuur de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecuegerechten een turboboost geeft. Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met perfect gemarineerde en gegrilde tomahawksteaks, drooggepekelde filet mignons, geschroeide porterhouse-steaks en de beste bereiding van T-bones. Leer hoe je in bier gepekelde bloemkool aan een draaispit roostert. Bereid een kalfskotelet in rozemarijnkorst met een gasbrander. Gril mosselen in gloeiend hooi, maak gepeperde kip op een zoutsteen en bereid zalmsteaks met een kruidenkorst op een schep. Van ontbijtjes tot cocktails en van groenten tot nagerechten – dit boek bewijst dat vuur, en begrijpen hoe je het beheerst, alles lekkerder maakt.
Details
EAN : | 9789045218632 |
Uitgever : | Xander Uitgevers B.V. |
Publicatie datum : | 21-03-2019 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 238 mm |
Breedte : | 209 mm |
Dikte : | 34 mm |
Gewicht : | 1287 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 336 |