Nijntje

Lieve kleine verhaaltjes beginnen hier

Nijntje boeken

Ontdek onze favoriete kinderboeken Overzicht van onze verzamelingen en series

Nijntje boekjes

De boeken over Nijntje van Dick Bruna zijn misschien wel de populairste kinderboeken in Nederland. Lieve voorleesverhaaltjes met simpele tekeningen: dus ook leuk voor de aller-aller-aller kleinsten. De verhaaltjes gaan over alledaagse dingen, maar ook over bijzondere gebeurtenissen. Zo kun je je kleintje goed mentaal voorbereiden op iets groots, zoals bijvoorbeeld de komst van een broertje of zusje (De Kleine Pluis). En wist je dat er ook speciale uitgaven zijn, zoals bijvoorbeeld Nijntje in het Haagsch, of Engelse vertalingen? Leuk voor jezelf, of als kraamcadeau voor vrienden en familie die wat verder weg wonen. Daarbij hebben de kleine boekjes ook een lief prijsje - een ideaal cadeautje dus. 

Nijntje zet haar schoen omdraaiboek

Een favoriet bij ons thuis. Eerst zingen of eerst het verhaaltje? Eerst zingen! En dan gaan we weer. Tot we een opz'nkopsetrein zien. Een grap die elke dag even leuk is. En dan draaien we het boekje om voor het verhaaltje over hoe je je schoentje zet. Lekker simpel en rustig. Een fijne kennismaking met Sint en Lieve Piet.

Nijntje versiert de kerstboom

Het is kerst! Kijk mee hoe Nijntje kerst viert met haar familie en vriendjes. Versier de boom en je kamer met deze mooie, uitneembare kerstversieringen. Zodra de kerstversieringen uit het boek zijn gehaald, zie je nieuwe illustraties. Je kunt het boek dus blijven lezen.

Tip: Nijntje op school
Ideaal als voorbereiding en herinnering Voor een fluweelzacht prijsje
Ontdek Boekverkoperbaby's favoriet
Populair Kookboek
Verhalen voor de kleintjes Recepten voor het hele gezin

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Bekijk ook

Ontdek onze favoriete kinderboeken

Overzicht van onze verzamelingen en series