Jouw konijn, jouw geluk

Nederlands | 21-11-2019
Auteur(s): Vianne Scharloo
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789083031507
Wat je eet ben je zelf! In het boek dat voor je ligt, willen we je vertellen over het konijn als huisdier. Hoe je het moet verzorgen en wat je daar allemaal voor nodig hebt. Ik merkte dat ik veel vragen had toen mijn eigen snoetjes in huis kwamen. Met dit boek wil ik jullie helpen om de meeste vragen te beantwoorden. Waar nodig, hebben we de specialisten gevraagd naar hun adviezen. Uiteraard vertel ik je ook waar ik zelf tegenaan gelopen ben in mijn carrière als ‘bunny mom’.
De must-have voor elke konijnenliefhebber. Een knuffelzachte omslag met 196 pagina's inhoud over het konijn als huisdier en onderdeel van het gezin.
€ 25,00

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

JOUW KONIJN, JOUW GELUK Ben je van plan om konijnen als huisdier te nemen? Of ben je, net als ik, stapelverliefd geworden op jouw konijnen? In het boek dat voor je ligt, willen we je vertellen over het konijn als huisdier. Hoe je het moet verzorgen en wat je daar allemaal voor nodig hebt. Omdat je alleen het allerbeste wilt voor jouw snoetjes. Ik merkte dat ik veel vragen had toen mijn eigen snoetjes in huis kwamen. Met dit boek wil ik jullie helpen om de meeste vragen te beantwoorden. Na het lezen van het boek weet je wat je nodig hebt voor de optimale verzorging van je konijn. Je leest over gezond eten, een fijn en mooi verblijf, hoe je samen kunt spelen en je krijgt vooral heel veel inspiratie. Ik hoop dat jij net zo gelukkig wordt met jouw snoetjes als ik met die van mij. En jouw bunnies net zo gelukkig met jou. Jouw konijn, jouw geluk Vianne

Korte omschrijving

De must-have voor elke konijnenliefhebber. Een knuffelzachte omslag met 196 pagina's inhoud over het konijn als huisdier en onderdeel van het gezin.

Details

Details
Titel Jouw konijn, jouw geluk
Auteur(s) Vianne Scharloo
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Uitgever Chews & Nibbles
Publicatiedatum 21-11-2019
Afmetingen 263mm x 219mm x 20mm
Gewicht 805gr
ISBN/ISBN13 9789083031507

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Jouw konijn, jouw geluk
Waardering