Gratis verzending vanaf €50,-

Java


Nederlands | 25-05-2022 | 336 pagina's

9789048862603

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 35,00

  in winkelwagentje
 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Verzendkosten €1,95 | Gratis verzending boven de €50,-




Korte beschrijving/Annotatie

Het nieuwe kookboek van bestsellerauteur Maureen Tan.

Tekst achterflap

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'
De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.

Biografie

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'derde kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Details

EAN :9789048862603
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  25-05-2022
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :256 mm
Breedte :199 mm
Dikte :32 mm
Gewicht :1293 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :336