Jachthonden

Nederlands | 16-12-2022 | 32 blz.
Auteur(s): Sara Green
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789464390377
Honden zijn er in allerlei soorten en maten. In dit boek lees je over jachthonden. Maak kennis met de teckel, de Afghaanse windhond en nog veel meer hondenrassen. Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen en staat vol met mooie foto's.
Jachthonden zijn slim en kunnen met hun neus alles opsporen. In dit boek lees je over verschillende jachthonden. Met het keurmerk Makkelijk Lezen.
Referentie:
€ 16,00

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Honden zijn er in allerlei soorten en maten. Het zijn populaire huisdieren. Maar wist je dat veel rassen vroeger werden gefokt om te helpen bij de jacht? Of om ander werk te doen? In dit boek lees je over de groep van jachthonden. Je maakt kennis met de teckel, de Afghaanse windhond en nog veel meer hondenrassen. Herken de hond is een leuke, informatieve serie over hondenrassen. De boeken zijn geschreven op een toegankelijk leesniveau met korte zinnen en alledaagse woorden. De mooie foto’s verduidelijken de tekst. Moeilijke woorden zijn vetgedrukt en worden in een woordenlijst achter in het boek uitgelegd.

Korte omschrijving

Jachthonden zijn slim en kunnen met hun neus alles opsporen. In dit boek lees je over verschillende jachthonden. Met het keurmerk Makkelijk Lezen.

Details

Details
Titel Jachthonden
Auteur(s) Sara Green
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 32
Uitgever Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatiedatum 16-12-2022
Afmetingen 237mm x 174mm x 9mm
Gewicht 281gr
ISBN/ISBN13 9789464390377

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Jachthonden
Waardering