Onze specialisten


Even voorstellen

Als Young Adult en kinderboeken fanatiekeling kan je bij Isabel altijd terecht voor een fangirl-momentje over die net uitgekomen titel met swoon-worthy personages. Haar favoriete boeken zal ze je altijd aanraden, maar voor andere (soms objectieve) boekentips op het gebied van kind en YA, staat ze ook altijd voor je klaar. Wanneer ze niet met een boek in haar handen te vinden is, houdt ze van creatief bezig zijn op het gebied van grafisch vormgeving en haar eigen onderneming, het draaien van een LP, of het bijwonen van een indie-rock concert. Neem contact op met Isabel via de mail (i.tolen@devriesvanstockum.nl) of bel naar de winkel in Haarlem

Booklovers

Favorieten

Sadie Sadie € 1750
Zwerveling Zwerveling € 2250
Six Of Crows Six Of Crows € 1150
Bekijk ook onze YA tips

All-time Favourites

Moordgids voor lieve meisjes

Het eerste deel in een heerlijk verslavende trilogie over podcast-makende en moord-oplossende Pip. Dit boek zal je in een ruk uitlezen en je zal balen dat je tóch niet meteen het volgende deel klaar had liggen!

Elizabeth Frankenstein

Als iemand met een fascinatie voor alles wat met Frankenstein te maken heeft, werd dit boek een instant favoriet. The Dark Descent of Elizabeth Frankenstein volgt Elizabeth, wederhelft van Victor Frankenstein, terwijl ze haar weg probeert te vinden in Victors gevaarlijke humeur.

Carry On

Als het boek dat ik tot vandaag de dag de meeste keren opnieuw heb gelezen, verdient Carry On zeker een plekje op deze pagina. Het is een heerlijk magisch LGBTQ+ verhaal dat zich afspeelt op een plek vergelijkbaar met Hogwarts. In Carry On volgen we Simon Snow: de slechtste uitverkorene die ooit is uitverkoren en een hoofdpersoon waar je maar niet genoeg van zal krijgen.