Informatie

De Reading Challenge begint hier

Heb jij je aangemeld voor de Reading Challenge? Wij kijken er naar uit om samen met jou en vele andere lezers een week vol boeken te beleven nu de Boekenweek in het voorjaar niet doorgaat. Als het goed is heb je je pakket al binnen. Als dat niet zo is, neem dan even contact op met de klantenservice.

Hoe gaat het in zijn werk?
Van 8 t/m 12 maart lezen we elke dag samen een boek. Op de boeken staat wanneer je ze mag openmaken.

Bij je kopje koffie: Open het pakketje van de dag en bekijk het bijbehorende filmpje via deze link of onze social mediakanalen. Eén van onze boekverkopers vertelt je welk boek we vandaag gaan lezen en waarom hij of zij hier zo enthousiast over is.

Tijd om te lezen: Lees het boek wanneer je tijd en zin hebt. Of dat nu meteen bij het ontbijt is, als je uit je werk komt of later op de avond.

Ontdek meer: In de middag plaatsen wij extra materiaal op de Hebban Spot en kun je je verder verdiepen in het onderwerp. Dan opent ook het forum waarop je met je medelezers over het boek kunt praten. Leescoördinatoren van Hebban begeleiden de discussie, maar ook onze boekverkopers sluiten aan om hun ideeën te delen en van gedachten te wisselen.

Geen tijd om te lezen? Geen probleem! Het materiaal en de discussies blijven nog een tijd online staan, dus je kunt altijd later aansluiten. Ook de volgende dagen zal er nog over het boek gepraat worden en blijven de filmpjes beschikbaar.

Samenwerking met Hebban
Voor deze Reading Challenge werken we samen met Hebban, de grootste en leukste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen! Zij hebben een prachtige site en kennis van het begeleiden van leesclubs.

Onze materialen zullen op de site van Hebban komen te staan. Al het materiaal is ook zonder account te bekijken, maar om mee te praten in de leesclub moet je een account aanmaken. Hiervoor is alleen een e-mailadres nodig en natuurlijk wordt je privacy goed bewaakt.

Heb je nog vragen of wil je iets anders kwijt? De redactie van de boekhandel staat voor je klaar! Mail redactie@devriesvanstockum.nl en wij doen ons best om al je vragen te beantwoorden. Technische vragen over Hebban kun je stellen in de Hebban chat (roze icoontje rechts onderaan Hebban.nl).

Met vriendelijke groet,

Team De Vries Van Stockum

 

Dag 5:

Direct naar al het materiaal op Hebban: