Het verhaal van De kleine draak die geen vuur meer kon spuwen

Nederlands | 01-11-2022 | 54 blz.
Auteur(s): Neo Rung, Liv Larsson
Vertaler: Harald Borjans, Doodeman Monie
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789082361384
De drakenjongen Tekshek heeft een angstaanjagende ontdekking gedaan: hij heeft zijn vermogen verloren om vuur te spuwen.
Referentie:
€ 23,95

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 6 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Het verhaal van De kleine draak die geen vuur meer kon spuwen De drakenjongen Triestan heeft een angstaanjagende ontdekking gedaan: hij heeft zijn vermogen om vuur te spuwen verloren. Vuur spuwen is iets dat alle echte draken kunnen doen, en Triestan probeert alles wat hij maar kan, maar er gebeurt niets. En niemand, noch volwassenen, noch zijn vrienden lijken hem te kunnen helpen. Zijn vrienden en familie proberen hem te steunen met raad, medeleven, aanmoediging en peptalk, maar niets helpt. Pas als hij iemand ontmoet die echt de tijd neemt om naar hem te luisteren en te begrijpen wat hij doormaakt, gebeurt er iets waardoor iedereen van vreugde gaat zingen. Het verhaal over Triestan is ontroerend en bemoedigend, en gaat voornamelijk over de kunst van empathisch luisteren. Het is het resultaat van een combinatie van vertelmomenten en het inzicht over de kracht van het luisteren. Een sprookje dat misschien nog belangrijker voor de volwassene is die het aan een geliefd kind voorleest. “Mijn nieuwsgierigheid werd vooral gewekt toen Triestan de dokter ontmoette. Ook al handelde ze vanuit haar rol als arts, ze luisterde met haar hele wezen, ze toonde zorg en respect en vertrouwde daarop. Het is tenslotte Triestan die het beste weet wat er in hem omgaat.” DOCTOR IN DE DIERGENEESKUNDE, BOZENNA MONTWILL “Ik voelde dat er een ijsklontje in mijn eigen hart smolt toen ik het boek las! Dank je." GECERTIFICEERD TRAINER GEWELDLOZE GOMMUNICATIE, HANNA SAVANNA

Korte omschrijving

De drakenjongen Tekshek heeft een angstaanjagende ontdekking gedaan: hij heeft zijn vermogen verloren om vuur te spuwen.

Details

Details
Titel Het verhaal van De kleine draak die geen vuur meer kon spuwen
Auteur(s) Neo Rung, Liv Larsson
Vertaler Harald Borjans, Doodeman Monie
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 54
Uitgever Mens en Communicatie
Publicatiedatum 01-11-2022
Afmetingen 246mm x 174mm x 11mm
Gewicht 259gr
ISBN/ISBN13 9789082361384

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het verhaal van De kleine draak die geen vuur meer kon spuwen
Waardering