Het stoere kunstboek

op avontuur in het Kröller-Müller museum
Nederlands | 06-11-2018 | 80 blz.
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789025870430
Fantasievolle en persoonlijke verhalen van kinderboekenauteurs en stoere Nederlanders voor jong en oud, om kunst nog leuker maken! Vanaf 8 jaar.
Referentie:
€ 18,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Kunst binnen en buiten, in alle soorten en maten.
Met:
• verhalen
• gedichten
• museumgeheimen
• avontuurlijke wandelkaart
• leuke weetjes

Hoe kun je naar kunst kijken? Wat kun je erbij voelen? Hoe wordt een museumbezoek spannend?
Een keur aan kinderboekenauteurs en stoere Nederlanders laat je kunst uit het Kröller-Müller Museum op een andere manier beleven. Door fantasievolle en persoonlijke verhalen die aanhaken bij de thema's die in deze diverse collectie aan bod komen. En geïnspireerd door de natuur eromheen die je op een andere manier van kunst kan laten genieten.
Van een mysterieuze kat tot tijgers schieten, van een reus met één oog tot een stokoude schedel, van een reuzentroffel tot een rommeluiltje, van geheimzinnige vingerafdrukken tot een spionne, van een paardrijder zonder vrees tot ruimtewezens, van in recordtijd door het museum tot een zwarte snelheidsduivel, van een rockende gitaarspeler tot een droevige clown.
Ga op avontuur in de beeldentuin met de plattegrond die Jan Rothuizen tekende met zijn zoon en ontdek waar de das over het hek kruipt, vind de bronzen boom in het bos, en stap op de doodlopende trap, als je durft.
Kunst waar je in en op kunt, magische kunst, kunst die beweegt of geluid maakt, en kunst die je zelf kunt maken.
Met bijdragen van schrijvers zoals Tonke Dragt, Imme Dros, Harrie Geelen, Paul van Loon, Jochem Myjer, Gideon Samson en Harmen van Straaten.
En bijdragen van stoere kunstliefhebbers zoals kampioen roofvissen Willem Stolk, politiedeskundige Ellie Lust, paardrijdende parkdirecteur Seger van Voorst tot Voorst, schaatskampioen Kaj Verbij en natuurliefhebber Menno Bentveld.

Korte omschrijving

Fantasievolle en persoonlijke verhalen van kinderboekenauteurs en stoere Nederlanders voor jong en oud, om kunst nog leuker maken! Vanaf 8 jaar.

Details

Details
Titel Het stoere kunstboek
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 80
Uitgever WPG Kindermedia
Publicatiedatum 06-11-2018
Afmetingen 287mm x 242mm x 14mm
Gewicht 643gr
ISBN/ISBN13 9789025870430

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het stoere kunstboek
Waardering