Het begint met een droom

20 heldinnen die Nederland kleur geven
Nederlands | 14-01-2022 | 48 blz.
Auteur(s): Babs Gons
Illustrator: Femme ter Haar
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789025775568
Referentie:
€ 16,99

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

'Het begint met een droom' is een inspirerend en informatief boek waarin toegankelijk over de levens 20 heldinnen uit de geschiedenis van het Nederlands koninkrijk wordt verteld. 'Het begint met een droom - 20 heldinnen die Nederland kleur geven' is geschreven door schrijver, host en spoken word-artiest Babs Gons. Haar verhalen zijn een ode aan vrouwen uit Nederland, Suriname en de Nederlandse Antillen. De prachtige illustraties zijn van Femme ter Haar.

Wat hebben arts Harriette Verwey, activiste Faiza Oulahsen en zakenvrouw Kenau Simonsdochter gemeen? Alle drie zijn het vrouwen die durfden te dromen, volhielden toen het tegenzat en daardoor onze wereld een stukje beter hebben gemaakt. In 'Het begint met een droom' staan 20 vrouwen in de schijnwerpers die een verschil hebben gemaakt in de geschiedenis van het Nederlands koninkrijk. En wat blijkt: zo anders dan jij en ik zijn ze helemaal niet!

Schrijver, host en spoken word-artiest Babs Gons brengt met 'Het begint met een droom' een ode aan fenomenale vrouwen uit onze geschiedenis. In dit inspirerende, informatieve boek vertelt ze op een toegankelijke manier over de levens van deze heldinnen. Femme ter Haar maakte de schilderachtige illustraties waarin onder meer Wilhelmina Drucker, Khadija Arib en Nikkie de Jager van de pagina's spatten.

Details

Details
Titel Het begint met een droom
Auteur(s) Babs Gons
Illustrator Femme ter Haar
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 48
Uitgever Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Publicatiedatum 14-01-2022
Afmetingen 298mm x 248mm x 12mm
Gewicht 581gr
ISBN/ISBN13 9789025775568

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Het begint met een droom
Waardering