Groenten fermenteren

Van seizoen tot seizoen
Nederlands | 01-09-2021 | 96 blz.
Fotograaf: Wout Hendrickx, Elsbeth Neyens
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789492907080
Referentie:
€ 25,00

Betaal bij ons veilig met:

Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten. Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan. Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!

Details

Details
Titel Groenten fermenteren
Auteur(s) Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
Fotograaf Wout Hendrickx, Elsbeth Neyens
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 96
Uitgever Samenwerkende Uitgevers VOF
Publicatiedatum 01-09-2021
Afmetingen 252mm x 207mm x 15mm
Gewicht 501gr
ISBN/ISBN13 9789492907080

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Groenten fermenteren
Waardering