Exclusief

De mooiste tote bags vind je hier

Steun je boekhandel

Daar is hij dan: de enige echte De Vries Van Stockum tote! Een stevige, canvas tote bag voor al je boeken (of alle andere dingen die je mee wilt nemen). Laat zien dat je je lokale boekhandel steunt door ons overal mee naar toe te nemen. De shopper is gemaakt van canvas, dus - in tegenstelling tot linnen - lekker stevig. En duurzaam! Met een originele illustratie van onze winkel in Den Haag, getekend door Alice Mulder (illustrator en grafisch ontwerper uit Den Haag).

Formaat: 48 x 36 x 11 cm
Lengte hengsels: 51 cm

Alice Mulder (1990) is een illustrator en grafisch ontwerper uit Den Haag. In haar werk maakt ze vaak gebruik van observaties en humor. Beïnvloed door de printtechniek van de risoprinter is haar werk kleurrijk, speels en soms absurd. In 2016 studeerde af met het hardcover boek 'Parlement der Dingen' dat compleet met de risoprinter werd gedrukt. Ze houdt zich momenteel bezig met illustratie, mensen aan het lachen maken en ze meenemen naar droomplekken waar alles goed lijkt te zijn. Haar tekeningen worden geïnspireerd door de geromantiseerde Noord-Amerikaanse cultuur en het dagelijks leven, waardoor de kijker krijgt het gevoel op reis te zijn zonder je eigen huis te verlaten.www.alicemulder.nl

Den Haag Tote
Oh Oh, Den Haag. Hofstad. Mooie stad achter de duinen. Groen en geel. Thuis van ADO Den Haag. Laat met deze exclusieve tote zien dat je trots bent op je stad én je boekhandel.
Haarlem Tote
Haarlem, hier wil ik zijn. Spaarnestad. Waar de Muggen wonen. Thuis van Kenau en Malle Babbe. Laat zien dat je trots bent op je stad én je boekhandel met deze exclusieve Haarlem tote.