Gek op Yvette van Boven

Gek op Yvette van Boven

Gek op Yvette van Boven

"Twee eetlepels olie.. [gooit een flinke scheut olie in de pan] Ach, zoiets..." - Yvette van Boven. Recepten die écht iedereen kan maken in haar nieuwe boek (en bestseller) Home Made Basics. Voorproefje? Op deze pagina vind je wisselende videorecepten die passen bij het seizoen.

Je kon tot de release exclusief bij ons een luxe editie bestellen. Deze lichting van enkele honderden gesigneerde exemplaren was binnen no time uitverkocht. Gelukkig kun je hem inmiddels weer bestellen!

Nieuwsgierig naar haar nieuwe Home Made Basics?

Bekijk de teaser:

Over Yvette van Boven
Yvette van Boven, geboren in Ierland, woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is foodstylist, grafisch vormgever, columnist, maar vooral kok. Na het eerste seizoen van Koken met Van Boven volgde een vierdelige Kerstspecial en het onvermijdelijke tweede seizoen. Alle afleveringen zijn op de website van de VPRO terug te kijken en natuurlijk vind je daar ook alle recepten en kookvideo's zodat je zelf thuis aan de slag kunt met de recepten uit het programma. Hier selecteren we enkele recepten die we om de paar weken wisselen. In Koken met Van Boven trekt Yvette er iedere aflevering op uit om haar ingrediënten op te halen bij de boer, imker of tuinder en komt ze terug in haar keuken met ambachtelijke en biologische lekkernijen. Naast haar keukengeheimen deelt Van Boven ook interessante wetenswaardigheden over de ingrediënten die zij haalt bij telers, boeren, vissers of jonge ondernemers die zich hebben toegelegd op duurzaam produceren en innovatieve oplossingen. Per aflevering staat er één hoofdingrediënt centraal waar Yvette tijdens het programma een aantal gerechten van maakt.

Tijd om lekker buiten te eten!

Tijden zijn raar, en veel mensen hebben nu tijd om oude of nieuwe hobby's op te pakken - zoals bijvoorbeeld het uitbreiden van je receptenrepertoire. Onze tip: begin stap-voor-stap.

Deze recepten hebben we speciaal voor jou geselecteerd om de BBQ, picknick of het gewoon lekker buiten eten een bijzonder tintje te geven!

Yvette's Tonicsiroop

Gin-tonic is lekker fris en heeft de laatste jaren een comeback gemaakt. Zelfgemaakte tonic is het niet alleen lekkerder, maar geeft ook het ultieme vakantie-op-het-terras-bij-een-landhuis gevoel. In deze video leer je in enkele minuten hoe je dit kunt maken, en kom je ook nog eens wat te weten over de medische geschiedenis van dit drankje. Een cocktail en conversation starter in één!

Marshmellows van verveine

Geen BBQ of kampvuurtje zonder mashmellows. Nu extra lekker en instagrammable.

Rabarberchutney

Op elk gedistingeerd kaasplankje hoort natuurlijk rabarberchutney - het liefst zelfgemaakt!

Pastinaak-appelsoep

Heb je het warm? Dan moet je volgens grootmoeder soep eten. "Dan zweet je de hitte eruit." Okay. Maar dan wel lekkere fris-zoet-zure soep van Van Boven.

Gerelateerde producten
  1. € 33,75