Winternachten

Winternachten

Winternachten

De Vries Van Stockum is ook in 2021 de boekenpartner van Winternachten Internationaal Literatuurfestival Den Haag. Dit jaar is de 26ste editie online te bezoeken en zijn ook de boeken online bij ons te bestellen. Woon je in Den Haag of directe omgeving? Dan bieden wij zelfs de mogelijkheid je bestelling persoonlijk bij je thuis te bezorgen. Vink daarvoor bij het bestellen de optie ‘bezorgen via fietskoerier’ aan.

(Wil je persoonlijk advies of heb je vragen over de boeken tijdens de livestream? Gebruik de chat (link) voor direct contact met één van de boekverkopers van De Vries Van Stockum Den Haag.)

Wij zien je graag online op 13 t/m 17 januari! Samen maken we van deze online editie een geslaagde Winternachten literatuurfestival.

Beeld: Winternachten (ontwerp: Eindeloos)

Wij hebben de boeken van de deelnemende auteurs hier voor je verzameld:

Woensdag 13 januari 2021: Opening Night: It's Up to Us

NB: Gif van Samantha Schweblin is uitverkocht. Nervous Conditions en The Book of Not van Tsitsi Dangarembga komen in maart uit. Het bovengenoemde boek van Willem Schinkel biedt inspiratie tot dit programma maar de auteur neemt hier geen deel aan.

Donderdag 14 januari 2021: Still Rising: Writing Climate (In)justice

NB: Doom Rolled in Glitter van Leena Norms is uitverkocht. Bovengenoemde boeken van Ghosh, Sinha en Klimaatdichters bieden inspiratie tot dit programma maar de auteurs nemen hier geen deel aan.

Vrijdag 15 januari 2021: The Future is Female: The Female Convention

NB: Het boek van Nina Salami biedt inspiratie tot dit programma maar de auteur neemt hier geen deel aan.

Zaterdag 16 januari 2021: Back to Earth: Tout-Monde

NB: Ter inspiratie (de auteur neemt hier geen deel aan) Édouard Glissant (1928-2011): Een veld van eilanden. Let op: dit boek is alleen verkrijgbaar via de uitgever.

Zondag 17 januari 2021: Soul Care: Radical Happiness

NB: Zwart: Afro-Europese literatuur uit de Lage Landen, bevat een bijdrage van Munganyende Hélène Christelle

Deelnemen aan het programma? Klik hier (Site van Winternachten, opent in nieuw venster)