Start Leesgroep Franse Literatuur in Haarlem

Start Leesgroep Franse Literatuur in Haarlem

Start Leesgroep Franse Literatuur in Haarlem

Op donderdagochtend 12 december start bij De Vries Van Stockum in Haarlem een leesclub Franse literatuur. Deze informatiebijeenkomst is voor mensen die het leuk vinden om over Franse literatuur te praten en daardoor in contact willen komen met andere lezers.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met De Vries Van Stockum. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar. Landelijk zijn leesclubs in opmars. Steeds meer mensen vinden het prettig om samen met anderen over boeken te praten en het aantal leesclubs neemt toe. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toe komt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.

Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne Franstalige literatuur. Daaruit worden jaarlijks 6 à 7 boeken gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Graag aanmelden via e-mail miek.vandesande@senia.nl of info@senia.nl

Datum: Donderdag 12 december 2019
Tijd: 10.30 - 11.30 uur
Locatie: De Vries Van Stockum, Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem
Toegang: Gratis