Op de bank met Splinter Chabot

Op de bank met Splinter Chabot

Op de bank met Splinter Chabot

Op de bank met... Splinter Chabot. En wie kan dat gesprek beter aangaan dan onze Daan, die het boek in één ruk uitlas en groot fan is. Bekijk hier hun fijne gesprek over Confettiregen en Splinter's toekomstplannen en bestel een gesigneerd exemplaar!

Over het boek

CONFETTIREGEN is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen.

Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht.

CONFETTIREGEN is niet alleen een geweldig verhaal om te lezen maar ook een belangrijk boek dat verschillende generaties herkenning zal geven en verschillende generaties zal raken.

Exclusief
Onze gesigneerde exemplaren zijn helaas uitverkocht. Bestel hier een ongesigneerd exemplaar.

Bekijk de video's

Bekijk hier het hele gesprek

Bekijk hier de verkortte versie

Over de auteur

Splinter Chabot is programmamaker, politieke junkie en rasoptimist.

David Bowie en Prince zijn zijn voorbeelden; vrijgevochten individuen die voor Splinter het leven lieten dansen. Splinter is onder andere bekend van het programma SPLINTER, in de politieken als tafelheer bij DWDD.

In de media

"Kijkers in tranen na openhartig interview met Splinter Chabot en de worsteling rond zijn coming-out" - AD (externe link, opent in nieuw venster)

"Programmamaker Splinter Chabot (24) schreef Confettiregen over de worsteling met zijn geaardheid. ‘Mijn ouders wisten niets van de zelfmoord die ik had overwogen.’ " - Het Parool (externe link, opent in nieuw venster)