Signeersessie Yvette van Boven en Oof Verschuren

Signeersessie Yvette van Boven en Oof Verschuren

Signeersessie Yvette van Boven en Oof Verschuren

Op zondag 26 september vindt er bij De Vries Van Stockum een dubbele signeersessie plaats. Yvette van Boven en Oof Verschuren signeren hun nieuwe kookboeken ‘Van Bovens Leftovers’ en ‘Homakase’.

Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette van Boven voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zelf thuis elke dag, want Van Boven gooit nooit iets weg. Goed eten weggooien is namelijk eeuwig zonde. Van elk restje valt de volgende dag wel iets lekkers te maken, dus geeft ze voor elk recept ook een smakelijke tweede bestemming. Haar columns en rond de 200 recepten uit haar wekelijkse rubriek zijn nu gebundeld in ‘Van Bovens leftovers’.

Fotograaf Oof Verschuren heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. Stap voor stap, foto per foto laat hij zien hoe u op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij u aan tafel. Bij alle minder bekende ingrediënten of benodigde keukenspullen wordt stilgestaan, ook waar ze te krijgen zijn en zo nodig in welk seizoen.

Datum: Zondag 26 september
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Toegang: Gratis
Locatie: De Vries Van Stockum Haarlem

meer evenementen
  1. GEANNULEERD: Signeersessie Eva Burgers GEANNULEERD: Signeersessie Eva Burgers Helaas is dit evenement geannuleerd. Op zaterdag 18 september signeert Eva Burger haar boek ‘Alias. Het laatste uur’. Een spannende thriller over de moord op een Haagse studente.