Signeersessie & proeverij Maureen Tan

Signeersessie & proeverij Maureen Tan

Signeersessie & proeverij Maureen Tan

Zaterdag 23 juli komt Maureen Tan, naar aanleiding van haar nieuwe kookboek Java, naar De Vries Van Stockum in Den Haag voor een signeersessie. Aansluitend zijn er uiteraard lekkere Indische hapjes om te proeven.

Datum: zaterdag 23 juli
Tijd: Vanaf 14.00
Locatie: Den Haag, Spui 40

Over het boek

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'

De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken, deze keuken is friszuur en pittig. In Midden-Java eten ze een stuk zoeter, maar ook iets minder pikant. In Oost-Java is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.

Bestel het nieuwe kookboek hier

Java Maureen Tan

Over de auteur

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'tweede kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Vóór Java verscheen haar kookboek De bijbel van de Indonesische keuken, die lovende recensies heeft ontvangen.