Signeersessie Pepijn Lanen

Signeersessie Pepijn Lanen

Signeersessie Pepijn Lanen

Op zaterdag 18 juni komt Pepijn Lanen, onder andere bekend van De Jeugd van Tegenwoordig, op bezoek bij onze winkel in Den Haag om zijn nieuwe boek Avonturen op de maan te signeren. Dat wil je niet missen!

Datum: zaterdag 18 juni
Tijd: 14.30 - 15.30
Locatie: Den Haag, Spui 40

Over het boek

Avonturen op de maan van Pepijn Lanen is het ultieme boek voor De Jeugd van Tegenwoordig-fans. Met zijn rijke fantasie tovert Pepijn Lanen in Avonturen op de maan het alledaagse om in rake, intergalactische tekstpareltjes. ‘Vroeger interesseerde het me allemaal geen reet. Het veranderen van de seizoenen. Eerst was het te warm, daarna de hele tijd regen, toen fakking koud, vervolgens weer de hele tijd regen en dan was het Koninginnedag en bijna zomervakantie als je een beetje vakkundig met je ogen knipperde.’

De columns in Avonturen op de maan geven een inkijk in het leven van Pepijn Lanen, aka Faberyayo. Dat leven is gevuld met heel veel liefde voor zijn vrouw en kinderen, met optredens van De Jeugd van Tegenwoordig, en soms mag er best even geklaagd worden. Want ja, wind tegen ís gewoon heel vermoeiend, van opruimen wórd je nou eenmaal moe en de legosets van de kinderen zíjn nou eenmaal vele malen cooler dan die je vroeger zelf had.

Bestel het nieuwe boek hier

Avonturen op de maan

Over de auteur

Pepijn Adriaan Lanen (1982), artiestennaam Faberyayo, is een Nederlandse rapper die deel uitmaakt van rapgroep De Jeugd van Tegenwoordig en popgroep Le Le. Hij schrijft verhalen en columns voor diverse tijdschriften en debuteerde in 2013 als auteur met de verhalenbundel Sjeumig. In januari 2016 verscheen zijn debuutroman Naamloos.