Signeersessie Joop van Riessen

Signeersessie Joop van Riessen

Signeersessie Joop van Riessen

Naar aanleiding van zijn nieuwe thriller Weerloos komt Joop van Riessen op vrijdag 24 juni signeren bij De Vries Van Stockum in Haarlem. Weerloos is het veertiende deel van de serie thrillers met Anne Kramer in de hoofdrol.

Datum: vrijdag 24 juni
Tijd: 15.30 - 16.30 uur
Locatie: Haarlem, Jacobijnestraat 7

Over het boek

Een stalker, een arts en een ex in een mysterieuze ontvoeringszaak.

Verpleegkundige Evie verdwijnt na afloop van haar dienst van de aardbodem. Als ze na een week weer opduikt, heeft ze geen herinneringen aan de dagen ervoor. Chef recherche Anne Kramer en haar team vermoeden een ontvoering, maar is het dat wel? Of gaat het om liefde? Wraak? Lust? Wie speelt hier welk spel? In een verhitte jacht op de dader wordt stukje bij beetje het raadsel ontrafeld. Weerloos is het spannende veertiende deel van de Anne Kramer-reeks. De delen zijn los van elkaar te lezen.

Bestel de nieuwe roman hier

‘Van Riessen begon ooit als een tweede Baantjer, maar het niveau van zijn boeken is daar inmiddels ver bovenuit gestegen. Lees ze en geniet van het vakmanschap van hun auteur.’ – **** VN Thrillergids

Over de auteur

Joop van Riessen is voormalig hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie. Zijn schrijversdebuut maakte hij in 2007 met In naam der wet, een terugblik op veertig jaar bij de Amsterdamse politie, vol memorabele belevenissen en anekdotes. In 2009 verscheen zijn eerste politiethriller, Vergelding (e-book), met Anne Kramer in de hoofdrol.