Signeersessie John-Alexander Janssen

Signeersessie John-Alexander Janssen

Signeersessie John-Alexander Janssen

Op zaterdag 11 juni komt John-Alexander Janssen zijn nieuwe boek Va-banque signeren in Den Haag. In Va-banque verbindt John-Alexander Janssen op ingenieuze wijze vijf verhaallijnen, die demonstreren wat het betekent om te leven in een geglobaliseerde wereld.

Datum: zaterdag 11 juni
Tijd: 14.00 - 15.00 uur
Locatie: Den Haag, Spui 40

Over het boek

Roemer de Haan is niet op aarde om op safe te spelen. Hij wil zijn schoonvader, de respectabele scheepsreder Slingelant opvolgen, en snel. Roemers vrouw, Marieke, ziet het met lede ogen aan, worstelend met haar eigen ambities als advocate.

Ook elders in de wereld wordt gedroomd van een beter leven: aan de onderkant van de Nederlandse samenleving waar een man zich gedwongen ziet wat geld te verdienen met een duister klusje; in de Oekraïne, waar een journalist terechtkomt aan het Russische oorlogsfront; en in Dar es Salaam, waar een man gaat werken bij de aanleg van een sloopwerf voor scheepswrakken. Wat ze allemaal niet weten: hoe hun levens noodlottig met elkaar verbonden zijn.

Bestel de nieuwe roman hier

Over de auteur

John-Alexander Janssen (1984) is een Nederlandse auteur. Na studies rechten en geschiedenis was hij in opleiding tot rechter/officier van justitie, maar stopte, behaalde zijn lesbevoegdheid en ging als geschiedenisleraar voor de klas staan.

Het winnen van de Prix de Paris in 2014 stelde hem in staat om onderzoek te doen in Parijs en te werken aan zijn debuutroman Een verhaal uit de zonnestad. Het boek haalde de longlist van de Libris Literatuurprijs en werd bekroond met de Bronzen Uil publieksprijs voor het beste Nederlandstalige debuut. In 2019 verscheen zijn tweede roman, Trocadéro.

Meld je aan

Je hebt je succesvol aangemeld voor het evenement van John-Alexander Janssen op zaterdag 11 juni 2022.

Wil je zaterdag 11 juni graag verzekerd zijn van een plaatsje? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Foto: ©Emma Wouters