Signeersessie Jeroen Windmeijer

Signeersessie Jeroen Windmeijer

Signeersessie Jeroen Windmeijer

Op 4 juni 2022 komt Jeroen Windmeijer naar De Vries Van Stockum in Haarlem om zijn werk, maar in het bijzonder de thriller De Stenen Goden, te signeren. De Stenen Goden is spannender en mysterieuzer dan ooit.

Datum: zaterdag 4 juni
Tijd: 14:30 - 15.30 uur
Locatie: Haarlem, Jacobijnestraat 7

Over het boek

De Middelburgse antropologiestudent Anthoni Eskens doet op Paaseiland onderzoek naar de moais, de mysterieuze beelden die al eeuwenlang tot de verbeelding spreken. Al snel ontdekt hij dat er op het eiland een felle, onderhuidse strijd woedt over de oorsprong van de moais. Als er plotseling iemand verdwijnt, lijkt het erop dat sommigen het niet bij discussiëren laten. 

In Middelburg treft Monique Fierloos, conservator van het Zeeuws Museum, voorbereidingen voor een grote tentoonstelling over ontdekkingsreiziger Jacob Roggeveen en Paaseiland. Een Paaseilandse beeldhouwer is uitgenodigd om voor het museum een beeld te maken, maar een in een nabijgelegen dorp gevonden moai zet de verhoudingen op scherp. En dan valt de eerste dode…

Bestel het boek hier

‘Een soepel verhaal, dat de lezer prettig in zijn ban houdt en waarbij je af en toe even denkt: zou er dan toch niet iets van waarheid in zitten?’ - De Telegraaf

Over de auteur

Jeroen Windmeijer debuteerde in 2015 met Het Petrusmysterie (vh. De Bekentenissen van Petrus), een thriller waarin Romeinse en bijbelse geschiedenis verweven worden met de geschiedenis van zijn woonplaats Leiden. Na dit debuut heeft Windmeijer niet stil gezeten, want ondertussen heeft hij 17 titels op zijn naam staan. Ook is zijn werk naar verschillende talen vertaald.

Meld je aan

Je hebt je succesvol aangemeld voor het evenement van Eva Posthuma de Boer op zaterdag 23 april 2022.

Wil je zaterdag 4 juni graag verzekerd zijn van een plaatsje? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Foto: ©Taco van der Eb