Schrijvers op Zondag #2: Jessica Durlacher

Schrijvers op Zondag #2: Jessica Durlacher

Schrijvers op Zondag #2: Jessica Durlacher

Op initiatief van 5 Haarlemse boekhandels en Literair Haarlem voert Manon Duintjer één op één gesprekken met Haarlemse schrijvers.

Zondag 7 maart gaat zij online live in gesprek met Jessica Durlacher over haar nieuwe roman De Stem. Het gesprek zal vanaf deze pagina te volgen zijn.

Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de grote gebeurtenissen die dit millennium inluidden. En stelt de vraag hoe ver je voor je idealen gaat en of zijn de gevolgen het waard zijn.

Jessica Durlacher (1961) schreef diverse romans, waaronder Het Geweten, De dochter, Emoticon en De held (ook verfilmd). Voordat ze debuteerde als schrijfster, was Durlacher criticus en columniste bij de Volkskrant en diverse opiniebladen. Ze is getrouwd met schrijver Leon de Winter en schreef met hem de theatervoorstelling Anne. Samen met hun twee kinderen wonen ze in Bloemendaal. 

Bekijk hier haar auteurspagina voor de verzameling Durlacher boeken.

Manon Duintjer (1969) is schrijver, schrijfdocent en journalist. Ze schreef o.a. de roman We zijn verdwaald en ontwikkelde het filosofiespel Nomizo. Als docent is Manon verbonden aan de Schrijversacademie en de Querido Academie. Zij interviewt regelmatig auteurs in het openbaar. Manon woont in Haarlem met haar man en twee kinderen.

Bekijk ook Schrijvers op Zondag #1: Frenk van der Linden

Gerelateerde producten
  1. De Stem
    Jessica Durlacher
    € 24,50