De Betovering: Waar is mijn noedelsoep ?!?

De Betovering: Waar is mijn noedelsoep ?!?

De Betovering: Waar is mijn noedelsoep ?!?

Knutsel je eigen gerecht bij De Vries Van Stockum Den Haag tijdens De Betovering.

De Betovering

Van vrijdag 21 oktober tot en met zaterdag 29 oktober staat cultureel Den Haag op ongeveer 50 verschillende lokaties geheel in het teken van Festival De Betovering! Met dit jaar ruim 600 nationale en internationale voorstellingen, films en workshops belooft de 21ste editie van dit jaarlijkse festival in de herfstvakantie weer een groot feest te worden voor álle kinderen van 2 t/m 12 jaar. Wij zijn zo’n lokatie!

Waar is mijn noedelsoep?!?

Laat je voorlezen en maak kennis met kruiden en ingrediënten.

Knutsel je eigen gerecht

Waar is mijn noedelsoep?!? En Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! zijn verhalen die de culturele diversiteit in onze samenleving vieren en de sociale en culturele rol van eten benadrukken. De situatie van samen eten is voor veel kinderen herkenbaar en dit boek helpt om verschillende eetgewoontes en de verbindende kracht van eten te ontdekken. Houdt je van zulke boeken? Dan zijn andere boeken van ROSE stories wellicht iets voor je.

Bekijk ook: meer ROSE STORIES | kinderboeken

Praktische informatie over het evenement

Leeftijd: 3 tot 7 jaar
Datum: dinsdag 25 oktober
Tijd: 11:00
Locatie: De Vries Van Stockum, Passage 61, Den Haag (let op: wij zitten vanaf eind september niet meer op het Spui, maar in de Passage. Lees meer)
Toegang: €2,50 (via onze boekwinkel)
Aanmelden: graag via één van onderstaande opties

Meld je aan