Meet & Greet Eva Posthuma de Boer

Meet & Greet Eva Posthuma de Boer

Meet & Greet Eva Posthuma de Boer

Op zaterdag 14 mei om 15:00 uur zal Eva Posthuma de Boer bij De Vries Van Stockum in Haarlem worden geïnterviewd over haar nieuwe roman De hand van Mustang Sally. Aansluitend zal zij uiteraard signeren én er zal wat lekkers te proeven zijn!

Datum: zaterdag 14 mei
Tijd: 15:00 - 16.30 uur
Locatie: Haarlem, Jacobijnestraat 7

Over het boek

In De hand van Mustang Sally  van Eva Posthuma de Boer verandert een noodlottig ongeval eind jaren zeventig het leven van de familie De Ridder ingrijpend. Op de dijk voor hun boerderij schept een vrachtwagen de zesjarige Abel, die daarbij omkomt. Het verlies ontwricht het jonge gezin. De huisarts oppert een mogelijke strohalm, iets wat zou kunnen helpen tegen de ondraaglijke pijn: nog een kind.

Het boek volgt de bewoners aan de dijk, met de familie De Ridder als middelpunt, over een periode van veertig jaar. Het verhaal laat zien hoe tragische gebeurtenissen vele generaties kunnen doorwerken.

Bestel de nieuwe roman hier

‘In haar rijke roman laat Eva Posthuma de Boer zien hoe de mens het noodlot dan misschien niet keren kan, maar wel ombuigen. Een imponerende prestatie.’ – Arjan Peters

‘Posthuma de Boer heeft het midden gevonden tussen romantiek en realisme […] op zo’n manier dat er niet mee te spotten valt.’ – De Volkskrant

Over de auteur

Eva Posthuma de Boer is Nederlands schrijver met zowel romans als kookboeken onder haar naam. Jarenlang schreef Eva een culinaire column in Het Parool. Samen met haar vader, fotograaf Eddy Posthuma de Boer, heeft Eva een wekelijkse column in De Volkskrant.

In het najaar van 2020 verschenen de eerste twee delen van de reeks Keukenkastjes: Appel & Peer en Paddenstoel. Ook maakt Eva samen met Mari Maris, auteur van Groenten, maandelijks de podcast De KeukenCast, waarbij telkens één ingrediënt centraal staat.

Vóór De hand van Mustang Sally  verschenen haar romans En het wonder ben jijen Muggen en olifanten, waarvoor ze lovende kritieken kreeg. In april 2015 verscheen haar roman Ica.

Meld je aan

Wil je zaterdag 14 mei graag verzekerd zijn van een plaatsje? Meld je dan aan via onderstaand formulier.