#Schrijversignerenlokaal: Marlen Visser's Noodlot

#Schrijversignerenlokaal: Marlen Visser's Noodlot

#Schrijversignerenlokaal: Marlen Visser's Noodlot

Bekijk hier het interview met Marlen Visser over haar thriller Noodlot waarin ze o.a. vertelt over haar samenwerking met Peter R. de Vries, het fictieve dorpje dat misschien wel een nightmare come true wordt en over Moordwijven. Overtuigd? Bestel meteen een gesigneerd exemplaar!

Over het boek

Het slaperige dorpje Vierschoten staat op zijn kop als de Postcodeloterij-hoofdprijs op zijn enige postcode valt. Journalist Evy Benders ziet er meteen een prachtig artikel in en ze besluit een paar dagen bij haar oom, een Vierschotenaar, te gaan logeren.Tijdens haar gesprekken met de winnaars en verliezers ontdekt ze al snel dat de verhoudingen binnen het dorp op scherp zijn komen te staan. Maar gaandeweg blijkt ook dat dat alles te maken heeft met een traumatische gebeurtenis die zich enkele jaren eerder in het dorp heeft afgespeeld en waarover nog steeds krampachtig wordt gezwegen. Manuel lijkt wel openlijk te willen spreken over wat er destijds met de veertienjarige Linsey is gebeurd, maar is de getuigenis van deze getroebleerde jongen betrouwbaar? En was de wereldvreemde Benjamin, die destijds is opgepakt, wel de werkelijke dader? Binnen enkele dagen sluiten de opeenvolgende gebeurtenissen zich als een net om Evy heen en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk.

Gesigneerd exemplaar
Wat is er nou leuker dan een vers nieuw boek? Nou! Een gesigneerd exemplaar daarvan! Speciaal voor ons signeerde Marlen Visser een stapel boeken als onderdeel van de #schrijverssignerenlokaal schrijverschallenge (geinitieerd door Isa Hoes). Bestel hier een gesigneerd exemplaar!

Bekijk het interview

Teaser

Bekijk hier de korte versie van het interview.

Het volledige interview

Bekijk hier het volledige interview met Marlen Visser waarin ze vertelt over de fictieve setting van het boek die realiteit lijkt te worden, de samenwerking met Peter R. de Vries, Moordwijven, haar inspiratie en haar visie op wat een goed boek is.

Fragment: over de samenwerking met Peter R. de Vries

Bekijk hier een fragment van het interview over Peter R. de Vries

Fragment: dorpje Vierschoten een nightmare come true?

Bekijk hier een fragment van het interview waarin Marlen Visser vertelt over de "fictieve lokatie" van haar verhaal.

Over de auteur

Marlen Visser is auteur en schrijfcoach. Naast haar boeken Stem! (genomineerd voor de Schaduwprijs) en Meesterdeal, schreef zij de succesvolle Storytel Original luisterserie Latte Macchiato.