GEANNULEERD: Maand van de Filosofie: Workshop Socrates op Sneakers in Den Haag

GEANNULEERD: Maand van de Filosofie: Workshop Socrates op Sneakers in Den Haag

GEANNULEERD: Maand van de Filosofie: Workshop Socrates op Sneakers in Den Haag

Dit evenement is in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus geannuleerd. 

Op 19 april zal Elke Wiss om 16:00 bij ons in Den Haag een workshop houden over het stellen van goede vragen met Socrates als raadgever. Welke vragen moet je stellen om een goed gesprek te beginnen? Kom naar de workshop om erachter te komen!

In deze workshop maak je kennis met 3 onverwachte lessen die wij van Socrates kunnen leren. Je leert verschillende vraagtechnieken en een andere, ongewone manier van luisteren waardoor je als vanzelf de goede vragen stelt.

Na deze workshop ga je vol nieuwe inzichten en inspiratie naar huis, én heb je zin om met de theorie en oefeningen uit het boek aan de slag te gaan.

Elke Wiss schrijft en maakt theatervoorstellingen, en geeft trainingen en workshops in praktische filosofie en creatief denken. Ze woont in Epe met haar vriend Matthijs, en is vaak in de bossen van de Veluwe te vinden.

Over het boek Socrates op Sneakers

Hoe mooi zou het zijn als je op elk moment en in iedere situatie weet hoe je precies díé vraag stelt die leidt tot een goed gesprek? In Socrates op sneakers leert Elke Wiss je hoe je dat doet. Met Socrates en andere filosofen als inspiratiebron laat zij zien waarom we zo slecht zijn in het stellen van goede vragen, én hoe we er beter in worden. Socrates op sneakers leert je de vaardigheden die nodig zijn om die vragen te stellen die verrassen en aan het denken zetten. Zodat we gesprekken voeren die leiden tot verdieping en verbinding. Met een ander, én met jezelf.

Foto: Verbrugge fotografie

Datum: Zondag 19 april 2020
Tijd: 16.00 uur 
Toegang: gratis
Locatie: De Vries Van Stockum, Spui 40 in Den Haag
Aanmelden: spui@devriesvanstockum.nl of gebruik onderstaand formulier en vermeld in de toelichting om welk evenement het gaat

Gerelateerde producten