Kinderboekenweek: Tekenworkshop Liset Celie

Kinderboekenweek: Tekenworkshop Liset Celie

Kinderboekenweek: Tekenworkshop Liset Celie

Tijdens deze workshop in de Kinderboekenweek neemt illustrator Liset Celie je mee op ontdekkingsreis. Ze vertelt hoe het is om tekenaar van beroep te zijn en geeft een kijkje in haar werkproces en schetsboek. Met behulp van de nieuwsgierige stokstaartvriendjes Stuiver en Pluis ga je samen met Liset ontdekken wat jij zou willen worden.

Liset Celie is een freelance illustrator uit Amsterdam. In 2018 bracht ze haar eerste kinderboek uit. Haar tekeningen zijn vrolijk gekleurd en zitten vol met humor. ‘Stuiver en Pluis bij de Vikingen’ is alweer haar vierde boek.

Datum: Zaterdag 9 oktober
Tijd: 10.30 - 11.30 uur
Toegang: Gratis
Locatie: De Vries Van Stockum Haarlem
Aanmelden: Via onderstaand formulier

Aanmeldformulier

I.v.m. beperkte capaciteit en de huidige omstandigheden is aanmelden voor dit evenement verplicht.

Door deel te nemen aan dit evenement, bevestigt u dat u zich aan de coronamaatregelen zult houden.

meer evenementen
  1. Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer Tijdens de Kinderboekenweek geeft Jonne Kramer een schrijfworkshop voor kinderen die ervan dromen om later zelf (kinderboeken)schrijver te worden. Kom op woensdag 13 oktober naar Haarlem en ga aan de slag met je eerste verhaal.
  2. Kinderboekenweek: Mad Science Kinderboekenweek: Mad Science Maak tijdens de Kinderboekenweek kennis met de wereld van detectives, rechercheurs en geheim agenten. Bij dit onderzoek heb je al je zintuigen nodig, want je gaat leren heel goed te observeren om zo een sporenonderzoek te ontrafelen. Je mag ook in de huid kruipen van een misdadiger en proberen handschriften te vervalsen of aan de slag gaan met het analyseren van het plaats delict.
  3. Kinderboekenweek: Bette Westera Kinderboekenweek: Bette Westera Ontmoet de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk bij Boekhandel De Vries Van Stockum! Bette Westera beantwoordt al je vragen over Tiril en de toverdrank en natuurlijk kun je het geschenk ook laten signeren.
  4. Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst Zahara van Academy Zahara gaat met je aan de knutsel.  Plak, knip en teken hoe jij denkt en hoopt dat je toekomst eruit zal zien. Je kunt op elk moment binnen lopen en zo lang blijven knutselen als je wilt.
Gerelateerde producten
  1. € 14,99