Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer

Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer

Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer

Tijdens de Kinderboekenweek geeft Jonne Kramer een schrijfworkshop voor kinderen die ervan dromen om later zelf (kinderboeken)schrijver te worden. Kom op woensdag 13 oktober naar Haarlem en ga aan de slag met je eerste verhaal.

Jonne Kramer (1995) studeerde creative writing in Londen. Nu geeft ze les in creatief schrijven op basisscholen en middelbare scholen. Jonne is ook de schrijfster van Het raadsel van de zee (2019) en Dop (2020). Haar nieuwe kinderboek Waya en de wolf verschijnt in september bij uitgeverij Billy Bones. Tijdens de Kinderboekenweek geeft ze een schrijfworkshop voor alle kinderen die het leuk vinden om zelf verhalen te schrijven. Misschien wordt dit wel het begin van jouw eerste boek!

Datum: Woensdag 13 oktober
Tijd: 15.00 uur
Toegang: Gratis
Locatie: De Vries Van Stockum Haarlem
Leeftijd: 8 -12 jaar
Aanmelden: Via onderstaand formulier

Aanmeldformulier

Foto Jonne door Nikolai van Nunen

meer evenementen
  1. Kinderboekenweek: Mad Science Kinderboekenweek: Mad Science Maak tijdens de Kinderboekenweek kennis met de wereld van detectives, rechercheurs en geheim agenten. Bij dit onderzoek heb je al je zintuigen nodig, want je gaat leren heel goed te observeren om zo een sporenonderzoek te ontrafelen. Je mag ook in de huid kruipen van een misdadiger en proberen handschriften te vervalsen of aan de slag gaan met het analyseren van het plaats delict.
  2. Kinderboekenweek: Bette Westera Kinderboekenweek: Bette Westera Ontmoet de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk bij Boekhandel De Vries Van Stockum! Bette Westera beantwoordt al je vragen over Tiril en de toverdrank en natuurlijk kun je het geschenk ook laten signeren.
  3. Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst Zahara van Academy Zahara gaat met je aan de knutsel.  Plak, knip en teken hoe jij denkt en hoopt dat je toekomst eruit zal zien. Je kunt op elk moment binnen lopen en zo lang blijven knutselen als je wilt.
  4. Kinderboekenweek: Banenbal Kinderboekenweek: Banenbal Heb jij altijd al eens een echte agent, rechter, ambulancebroeder of buschauffeur willen ontmoeten? Op het De Vries Van Stockum Banenbal kom je ze allemaal tegen en kun je hen het hemd van het lijf vragen. Wat wil jij weten over je favoriete beroep?