Kinderboekenweek: Mad Science

Kinderboekenweek: Mad Science

Kinderboekenweek: Mad Science

Maak tijdens de Kinderboekenweek kennis met de wereld van detectives, rechercheurs en geheim agenten. Bij dit onderzoek heb je al je zintuigen nodig, want je gaat leren heel goed te observeren om zo een sporenonderzoek te ontrafelen. Je mag ook in de huid kruipen van een misdadiger en proberen handschriften te vervalsen of aan de slag gaan met het analyseren van het plaats delict.

Mad Science organiseert lessen die bestaan uit spectaculaire en interactieve demonstraties gecombineerd met coole proefjes en experimenten die de kinderen zelf uitvoeren. Verwondering en zelf ontdekken vormen de basis van alle Mad Science evenementen.

Datum: Zaterdag 16 oktober
Tijd: 10.30 - 11.30 uur
Toegang: Gratis
Locatie: De Vries Van Stockum Haarlem
Leeftijd: 7 - 12 jaar
Aanmelden: Via onderstaand formulier

Aanmeldformulier

Gelukt! Mocht het nodig zijn, nemen we contact met je op. En anders graag tot ziens tijdens deze schrijfworkshop in de Kinderboekenweek!

meer evenementen
  1. Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer Tijdens de Kinderboekenweek geeft Jonne Kramer een schrijfworkshop voor kinderen die ervan dromen om later zelf (kinderboeken)schrijver te worden. Kom op woensdag 13 oktober naar Haarlem en ga aan de slag met je eerste verhaal.
  2. Kinderboekenweek: Bette Westera Kinderboekenweek: Bette Westera Ontmoet de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk bij Boekhandel De Vries Van Stockum! Bette Westera beantwoordt al je vragen over Tiril en de toverdrank en natuurlijk kun je het geschenk ook laten signeren.
  3. Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst Zahara van Academy Zahara gaat met je aan de knutsel.  Plak, knip en teken hoe jij denkt en hoopt dat je toekomst eruit zal zien. Je kunt op elk moment binnen lopen en zo lang blijven knutselen als je wilt.
  4. Kinderboekenweek: Banenbal Kinderboekenweek: Banenbal Heb jij altijd al eens een echte agent, rechter, ambulancebroeder of buschauffeur willen ontmoeten? Op het De Vries Van Stockum Banenbal kom je ze allemaal tegen en kun je hen het hemd van het lijf vragen. Wat wil jij weten over je favoriete beroep?