Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst

Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst

Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst

Zahara van Academy Zahara gaat met je aan de knutsel.  Plak, knip en teken hoe jij denkt en hoopt dat je toekomst eruit zal zien. Je kunt op elk moment binnen lopen en zo lang blijven knutselen als je wilt.

Zahara, van de Zahara Academy is een bevlogen lerares, die zich specialiseert in creatieve educatieprogramma’s voor kinderen van alle leeftijden. Van tekenen tot dansen, met haar energie weet ze elk kind mee te krijgen. Tijdens de Kinderboekenweek gaat ze bij De Vries Van Stockum met kinderen aan de slag met diverse knutselopdrachten die te maken hebben met de toekomst.

Data: Zaterdag 9 en 16 oktober, en zondag 10 en 17 oktober
Tijd: Op zaterdag tussen 11.00 - 16.00 uur en op zondag tussen 14.00 - 17.00 uur
Toegang: Gratis
Locatie: De Vries Van Stockum Den Haag

meer evenementen
  1. Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer Tijdens de Kinderboekenweek geeft Jonne Kramer een schrijfworkshop voor kinderen die ervan dromen om later zelf (kinderboeken)schrijver te worden. Kom op woensdag 13 oktober naar Haarlem en ga aan de slag met je eerste verhaal.
  2. Kinderboekenweek: Mad Science Kinderboekenweek: Mad Science Maak tijdens de Kinderboekenweek kennis met de wereld van detectives, rechercheurs en geheim agenten. Bij dit onderzoek heb je al je zintuigen nodig, want je gaat leren heel goed te observeren om zo een sporenonderzoek te ontrafelen. Je mag ook in de huid kruipen van een misdadiger en proberen handschriften te vervalsen of aan de slag gaan met het analyseren van het plaats delict.
  3. Kinderboekenweek: Bette Westera Kinderboekenweek: Bette Westera Ontmoet de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk bij Boekhandel De Vries Van Stockum! Bette Westera beantwoordt al je vragen over Tiril en de toverdrank en natuurlijk kun je het geschenk ook laten signeren.
  4. Kinderboekenweek: Banenbal Kinderboekenweek: Banenbal Heb jij altijd al eens een echte agent, rechter, ambulancebroeder of buschauffeur willen ontmoeten? Op het De Vries Van Stockum Banenbal kom je ze allemaal tegen en kun je hen het hemd van het lijf vragen. Wat wil jij weten over je favoriete beroep?