Kinderboekenweek: Bette Westera

Kinderboekenweek: Bette Westera

Kinderboekenweek: Bette Westera

Ontmoet de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk bij Boekhandel De Vries Van Stockum! Bette Westera beantwoordt al je vragen over Tiril en de toverdrank en natuurlijk kun je het geschenk ook laten signeren.

We beginnen met een quiz over de tijd van de Vikingen, de tijd waarin Tiril en de toverdrank speelt. Wat weet je al over de Vikingen en hun gewoonten? Ook gaan we runentekens ontcijferen en rijmen. Tot slot leest Bette een stukje voor uit Tiril en de toverdrank en kun je je boeken door haar laten signeren. Of ga in de winkel op zoek naar de Minkels (de dwergjes uit het Kinderboekenweekschenk).

Bette Westera (1958) schrijft gedichten, liedjes, verhalen en informatieve boeken voor kinderen over verschillende onderwerpen. Ze ontving diverse prijzen, waaronder de Woutertje Pieterse Prijs, twee Gouden Griffels en de Gouden Poëziemedaille. In 2021 schrijft ze het Kinderboekenweekgeschenk Tiril en de toverdrank.

Datum: Zondag 10 oktober
Tijd: 13.00 - 14.00 uur
Toegang: Gratis
Locatie: De Vries Van Stockum Haarlem
Leeftijd: 7 -12 jaar
Aanmelden: Via onderstaand formulier

Aanmeldformulier

Gelukt! Mocht het nodig zijn, nemen we contact met je op. En anders graag tot ziens tijdens deze schrijfworkshop in de Kinderboekenweek!

meer evenementen
  1. Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer Kinderboekenweek: Schrijfworkshop Jonne Kramer Tijdens de Kinderboekenweek geeft Jonne Kramer een schrijfworkshop voor kinderen die ervan dromen om later zelf (kinderboeken)schrijver te worden. Kom op woensdag 13 oktober naar Haarlem en ga aan de slag met je eerste verhaal.
  2. Kinderboekenweek: Mad Science Kinderboekenweek: Mad Science Maak tijdens de Kinderboekenweek kennis met de wereld van detectives, rechercheurs en geheim agenten. Bij dit onderzoek heb je al je zintuigen nodig, want je gaat leren heel goed te observeren om zo een sporenonderzoek te ontrafelen. Je mag ook in de huid kruipen van een misdadiger en proberen handschriften te vervalsen of aan de slag gaan met het analyseren van het plaats delict.
  3. Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst Kinderboekenweek: Knutselen aan je toekomst Zahara van Academy Zahara gaat met je aan de knutsel.  Plak, knip en teken hoe jij denkt en hoopt dat je toekomst eruit zal zien. Je kunt op elk moment binnen lopen en zo lang blijven knutselen als je wilt.
  4. Kinderboekenweek: Banenbal Kinderboekenweek: Banenbal Heb jij altijd al eens een echte agent, rechter, ambulancebroeder of buschauffeur willen ontmoeten? Op het De Vries Van Stockum Banenbal kom je ze allemaal tegen en kun je hen het hemd van het lijf vragen. Wat wil jij weten over je favoriete beroep?