Karin Slaughter Zoom & Greet

Karin Slaughter Zoom & Greet

Karin Slaughter Zoom & Greet

Heb jij al een GESIGNEERD exemplaar van de nieuwe Karin Slaughter gereserveerd? En/of meedoen aan een Zoom meeting met Karin Slaughter!? Ontdek hier de mogelijkheden!

 

Een studente is in haar eentje aan het hardlopen in het bos. Ze prent zichzelf in dat ze geen reden heeft om bang te zijn, maar ze heeft het gruwelijk mis. Een monster houdt zich schuil tussen de bomen, en hij wacht op het juiste moment om toe te slaan. Jaren later zit de dader achter slot en grendel en is de zaak gesloten. Maar wanneer er een jonge vrouw op exact dezelfde wijze wordt aangevallen, heropenen Will Trent en Sara Linton het dossier. Hoewel het oorspronkelijke spoor is doodgelopen – herinneringen zijn vervaagd, getuigen verdwenen – tikt de klok genadeloos door, want de moordenaar aast op zijn volgende slachtoffer…

Gesigneerde exemplaar
Een dream-come-true voor alle Karin Slaughter-fans: gesigneerde edities. Bestel snel jouw gesigneerde exemplaar (op=op) en/of meld je vervolgens aan met onderstaand formulier om deel te nemen aan het Zoom evenement. Ook hier geldt: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Datum: Maandag 8 juni 2020
Tijd: 20:30 - 21:30
Locatie: Zoom, je ontvangt een uitnodiging met een deelname link

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement