WAITLIST - Heartstopper fan-avond

WAITLIST - Heartstopper fan-avond

WAITLIST - Heartstopper fan-avond

Op vrijdagavond 30 september vindt er in de winkel in Haarlem een geweldige Heartstopper fan-avond plaats. Een avond met milkshakes, een photobooth, een quiz en een goedgevulde goodiebag! Trommel al je mede-Heartstopperfans op en mis het niet!

Datum: vrijdag 30 september
Tijd: 19.00 - 21.00
Locatie: Haarlem, Jacobijnestraat 7
Entree: gratis, maar helemaal volgeboekt. Je kunt jezelf wel op de wachtlijst zetten. We bellen je dan mogelijk, wanneer er nog plekken vrijkomen. Je kunt op de wachtlijst komen via het formulier onderaan deze pagina

Heb jij altijd al je liefde voor de Heartstopper boeken en serie met andere lezers willen delen? Kijk dan niet verder!

Op vrijdagavond 30 september is het namelijk eindelijk tijd voor de langverwachte Heartstopper fan-avond bij ons in de winkel in Haarlem. Van 19.00 tot 21.00 word je ondergedompeld in de wereld van de Heartstopper comics. Hoe? Nou, door samen met andere fans Instagram-waardige milkshakes te drinken, foto’s te maken in onze photobooth, te strijden in de Heartstopper quiz (waar je uiteraard boeken mee kan winnen) en heerlijk te kletsen met de serie en soundtrack op de achtergrond. Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis: goodiebags zijn er voor iedereen!

Ben je er ook bij? Yes! Meld je dan vóór 28 september aan om zeker te zijn van een plekje. Laat je ook weten met hoeveel mensen je van plan bent om te komen? The more, the better!

Over het boek

Het afgelopen schooljaar was niet geweldig voor Charlie, maar hij wordt in ieder geval niet meer gepest. Nick, rugbyster van de school, heeft hier en daar wat gehoord over Charlie – de jongen die vorig jaar gedwongen uit de kast moest komen en een paar maanden werd gepest – maar hij heeft nog nooit met hem gepraat. Tot ze naast elkaar in de klas komen te zitten…

Er ontstaat een warme en intieme vriendschap en al snel valt Charlie als een blok voor Nick, ook al weet hij dat hij geen enkele kans maakt. Maar Nick worstelt met zijn eigen gevoelens en hoe dichter de twee naar elkaar toe groeien hoe duidelijker het wordt dat liefde ontzettend onvoorspelbaar en verrassend is.

Eerste deel van vijfdelige graphic novel-serie over het leven, de liefde en alles wat ertussenin gebeurt.

Bestel de Heartstopper-serie hier

Over de auteur

Alice Oseman (1994) is een bekroond auteur, illustrator en scenarioschrijver. Oseman is de maker van de LGBTQ+ Young Adult webcomic Heartstopper en de schrijver, maker en uitvoerend producent voor de gelijknamige televisieversie, die sinds mei 2022 op Netflix is verschenen.

Haar eerste roman Solitaire werd gepubliceerd toen ze negentien was. Ook zijn de YA-romans van Alice Oseman genomineerd voor de YA Book Prize, de Inky Awards, de Carnegie Medal en de Goodreads Choice Awards.

VOL - Meld je aan voor de wachtlijst!

Web-form is not active.

Ⓒ Auteursfoto: Stephan Vanfleteren