Geef een boek cadeau!

Geef een boek cadeau!

Geef een boek cadeau!

Het jeugdboek van 2022 is Het Achterhuis van Anne Frank, nu voor € 2,99 te koop bij ons in de winkel in Haarlem en Den Haag. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen opgroeien tussen de boeken!

 ‘Geef een boek cadeau’ bestaat 5 jaar. Een schitterende gelegenheid om met een buitengewoon bijzonder boek te komen: het wereldberoemde dagboek van Anne Frank, Het Achterhuis, in een prachtige uitgave met fotokatern en plattegrond.

Over het boek

Het Achterhuis is een boek dat iedereen zal raken. Het is een boek dat uitnodigt tot gesprekken thuis of in de klas, of dat nu is bij het vak Nederlands, bij geschiedenis of bij maatschappijleer. Wij roepen dan ook iedereen op – onderwijzers, leraren, schoolbesturen, maar ook ouders, grootouders, oom en tantes, noem maar op – om ervoor te zorgen dat ieder kind in Nederland in februari Het Achterhuis krijgt. En leest.

Doneer het boek

Wij bieden je ook de kans om te doneren. Als je namelijk graag wilt geven, maar je niet weet aan wie, dan helpen wij je graag! Je kan bij ons een Het Achterhuis kopen in de winkel en plaatsen op het boekenplankje. Wij zorgen ervoor dat alle boeken op dat boekenplankje gedoneerd worden aan een goed doel.

Haarlem doneert aan de Speelgoedbank in Haarlem en Den Haag doneert aan de Voedselbank in Den Haag!

Doneer aan de Speelgoedbank in Haarlem

Doneer aan de Voedselbank in Den Haag

LET OP: dit boek krijg je dus niet thuisgestuurd, maar doneren direct aan de Speelgoedbank of Voedselbak. Wil je dit boek liever zelf ontvangen? Dat kan, maar niet via onze webshop. Je kunt het boek alleen in één van onze fysieke winkels voor jezelf kopen.

Wil je meer weten? Bezoek dan de website van Geef een boek cadeau!