#schrijverssignerenlokaal: Gebrouwen door vrouwen

#schrijverssignerenlokaal: Gebrouwen door vrouwen

#schrijverssignerenlokaal: Gebrouwen door vrouwen

Over hun bier, boek en business. Tessel en Do de Heij waren bij ons in de winkel om onze planken te vullen met bier en gesigneerde bierboeken. Ze namen de #schrijverssignerenlokaal schrijverschallenge over van Isa Hoes en geven het pennetje ook weer door om zo lokale boekhandels te steunen. Ze hebben vijf jaar geleden hun eigen biermerk gelanceerd en hebben ieder bierbrouwer's nattedroom verwezelijkt: hun eigen bar met ál hun biertjes op de tap en hun eigen feestjes. Nieuwsgierig naar deze brouwende vrouwen? Bekijk de video's op deze pagina, waarin ze vertellen over hun bier, hun boek en hun business. En over lekker op je plaat gaan. Keer op keer. Hoe is het om als eerste vrouwen in de bierwereld te stappen (het antwoord zal je verrassen)? 

Bekijk de teaser

(1 minuut)

Bekijk de volledige video

(10 minuten)

Gebrouwen door vrouwen
Van bierhobby tot succesvol biermerk. Wat begon als een gezellige hobby in Do’s keuken, groeide in vijf jaar tijd uit tot een biermerk dat in 600 kroegen wordt geschonken, in 700 supermarkten verkrijgbaar is en zelfs een eigen bar heeft! Hoe dat zo gekomen is vertellen we je in ons BOEK. De eerste vijf jaar van Gebrouwen door Vrouwen zijn vereeuwigd in een vrolijk en kleurrijk boek. Stap voor stap nemen we je aan de hand van bier mee in ons start-up-verhaal. Zo leer je hoe je bier brouwt en lees je tegelijkertijd over hoe we op onze bek gingen, over de successen en natuurlijk over vrouw-zijn in een mannenwereld: hoe je daar gebruik van kunt maken en hoe het tegen je kan werken. Maar dit boek gaat vooral over doen wat je leuk vindt!

Meer weten over Gebrouwen door vrouwen bier? Bezoek de website.

#Schrijverssignerenlokaal

Tessel en Do hebben het stokje overgepakt van Isa Hoes, die deze schrijverchallenge is begonnen om lokale boekhandels te steunen. Nieuwsgierig naar haar video? Bekijk hem hier.