Auteur aan de deur: Ernest van der Kwast's 'Ilyas'

Auteur aan de deur: Ernest van der Kwast's 'Ilyas'

Auteur aan de deur: Ernest van der Kwast's 'Ilyas'

Wat is er nou leuker dan een gesigneerd exemplaar op de plank? Nou! Als de auteur hem persoonlijk bij je af komt leveren! Psst: hoe leuk is dit ook als cadeau?!?!? 

Schrijver Ernest van der Kwast stapt in coronatijd op de fiets en bezorgt zijn nieuwe roman Ilyas bij mensen thuis. Op zaterdag 14 en 21 november zal hij onze boekhandels in respectievelijk Den Haag en Haarlem langsgaan om bestellingen op te halen, te signeren en vervolgens in de stad rond te brengen. De fietsenproducent Mokumono sponsort de auteur met een e-bike. Van der Kwast kijkt uit naar zijn bezorgrondes en hoopt dat vele lezers in deze tijd hun lokale boekhandel willen ondersteunen. ‘Het boek past perfect door de brievenbus!

In de nieuwe roman van Ernest van der Kwast wordt conservator Peter Lindke ontslagen na een televisieoptreden. Thuis komt hij erachter dat hij in een huwelijkscrisis zit, maar ook dat hij een schoonmaakster met grote problemen heeft. Hij ontfermt zich over haar en weet haar leven weer op de rails te krijgen. Maar als de schoonmaakster vervolgens met Ilyas aankomt, een jongen met het gezicht van een dichter én twintigduizend euro schuld, aarzelt Peter Lindke. Moet dit betekenis geven aan zijn leven? Het helpen van anderen, van mensen die hij niet kent? Of kan hij beter zijn huwelijk redden?

‘Als het gaat om stijl, timing en taalgevoel kan Ernest van der Kwast zich meten met de besten.’ - Vrij Nederland

Hoe werkt het?
Bestel via onderstaande button een gesigneerd exemplaar en kies voor AFHALEN IN DE WINKEL. De deadline voor Den Haag is aanstaande vrijdag (13 november) en de deadline voor leveringen in Haarlem is vrijdag 20 november.

Over de auteur

Ernest van der Kwast (1981) werd geboren in Bombay, India. In 2010 brak hij door met zijn roman Mama Tandoori, die in Nederland en Italië een bestseller werd met meer dan 100.000 verkochte exemplaren. Hij schreef de novelle Giovanna’s navel en de roman De ijsmakers, waarvan de vertaalrechten aan negen landen zijn verkocht. Ook won hij met deze roman de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs. Recentelijk verschenen van zijn hand Het wonder dat niet omvalt en Jouw toekomst is mijn toekomst, waarin hij de verhalen van vier vluchtelingen optekende.

Foto: Stephan Vanfleteren