Boekpresentatie Patrick Wouters

Boekpresentatie Patrick Wouters

Boekpresentatie Patrick Wouters

Haagse schrijver Patrick Wouters presenteert zijn debuut Vlucht in de werkelijkheid

Wees welkom op de boekpresentatie van het debuut van geboren Hagenaar Patrick Wouters. Tijdens de boekpresentatie interviewt Ricci Scheldwacht (redacteur van Indisch maandblad Moesson) Patrick over zijn caleidoscopische boek.
Het eerste exemplaar van Vlucht in de werkelijkheid wordt aangeboden aan actrice Wieteke van Dort. Uiteraard is er na de presentatie ruimte voor signeren én kan er lekker worden geborreld. 

Wat: Boekpresentatie Patrick Wouters
Waar: De Vries van Stockum Den Haag, Passage 11
Wanneer: donderdag 23 maart 2023, 18.00 (inloop 17.30)
Toegang : gratis

Over het boek

Vlucht in de werkelijkheid is het verhaal van de vriendschap tussen Erik en Ralph. Twee Indische jongens; bevriend met elkaar sinds hun twaalfde. Vervreemd van elkaar rond hun zeventiende. Weldra verliezen ze elkaar volledig uit het oog als Erik verhuist. Dertien jaar later vindt een onverwachte en ontroerende ontmoeting plaats. Vanaf dat moment pakken zij de draad van hun vriendschap weer op. Aan de hand van een gezamenlijk boekproject wordt hun vriendschap en familiegeschiedenis ontrafeld. Vlucht in de werkelijkheid verhaalt over het leven vóór de dood. Over vriendschap en familierelaties. Met flashbacks naar gebeurtenissen in Indonesië en Suriname.