Boekpresentatie & interview met Jaap Robben

Boekpresentatie & interview met Jaap Robben

Boekpresentatie & interview met Jaap Robben

Op zaterdag 10 september presenteert Jaap Robben zijn nieuwe boek Schemerleven in de winkel in Haarlem. Tijdens deze middag draagt Robben een passage voor en wordt hij geïnterviewd door Bianca Hiemcke Schriek. Aansluitend is er een signeersessie met een hapje en een drankje.

Datum: zaterdag 10 september
Tijd: 16.30 - 18.30
Locatie: Haarlem, Jacobijnestraat 7
Entree: gratis, graag aanmelden via het formulier onderaan deze pagina

Over het boek

Wanneer de jonge, vrijgevochten Frieda Tendeloo op een late wintermiddag in 1963 de dichtgevroren Waal op stapt, wacht haar een ontmoeting die ze nooit meer zal vergeten. Tussen de ijsschotsen op de witte rivier ontmoet ze de getrouwde Otto. Ze beleven een liefde die onstuimig begint, maar noodlottig eindigt. Haar leven lang houdt ze haar herinneringen hieraan voor zichzelf. Tot Frieda op 81-jarige leeftijd plotseling weer alleen is. En het verzwegen verdriet zich onontkoombaar aan haar opdringt. Pas dan durft ze op zoek te gaan naar wat ze is verloren.

Bestel het nieuwe boek hier

Over de auteur

Jaap Robben (1984) schrijft niet specifiek voor een leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder. Hij veroverde met zijn romandebuut Birk boekhandel, lezer en recensent. Birk werd onder andere bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs. Zomervacht haalde de longlist International Booker Prize 2021 en oogstte ook buiten de Nederlandse taalgrenzen veel lof. Robbens romans worden verfilmd en zijn werk verschijnt inmiddels in vijftien talen.

Meld je aan

Wil je zaterdag 10 september verzekerd zijn van een plaatsje? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Ⓒ Auteursfoto: Stephan Vanfleteren