GEANNULEERD: Interview met Alicja Gescinska

GEANNULEERD: Interview met Alicja Gescinska

GEANNULEERD: Interview met Alicja Gescinska

Dit evenement is in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus geannuleerd. 

Op zondagochtend 19 april zal de jonge filosofe Alicja Gescinska bij ons in Den Haag geïnterviewd worden over haar Maand van de Filosofie Essay Kinderen van Apate. Vanaf 11 uur zal het interview beginnen onder leiding van Esther Didden van 'Filosofie in Den Haag'.

In dit essay beschrijft ze haar zorgen over het huidige politieke en maatschappelijke debat. Deze richten zich niet zozeer op de onwaarheid van beweringen, maar op hun leugenachtigheid. Voor Alicja is filosofie de kunst van de twijfel, niet in het minst van de zelftwijfel. Verder zal het interview over haar andere werken gaan.

Informatie over de auteur
Alicja Gescinska (1981) is een van de meest toonaangevende jonge filosofen van België en Nederland. Haar boek De verovering van de vrijheid (2011) oogstte alom lof. Met haar debuutroman Een soort van liefde (2016) won ze de Debuutprijs 2017 en werd ze genomineerd voor de Confituur Boekhandelsprijs. Ook presenteerde ze het levensbeschouwelijke televisieprogramma Wanderlust, waarin ze filosofische gesprekken voerde met internationaal gerenommeerde filosofen, schrijvers, wetenschappers en kunstenaars.

Foto: Koen Broos

Datum: Zondag 19 april 2020
Tijd: 11.00 - 12.00 uur 
Toegang: €5,-
Locatie: De Vries Van Stockum, Spui 40 in Den Haag
Aanmelden: spui@devriesvanstockum.nl of gebruik onderstaand formulier en vermeld in de toelichting om welk evenement het gaat

Gerelateerde producten