DWDD Boek van de Maand

Aangeraden verhalen beginnen hier

DWDD Boek van de Maand

Cliënt E. Busken

Het boekverkoperspanel van De Wereld Draait Door heeft het boek 'Cliënt E. Busken' van Jeroen Brouwers, uitgekozen tot Boek van de Maand!

Uitgelicht Cliënt E. Busken

0

100%
€ 21,99 ontdek

 

 

Aanbevolen door het panel

Naast het Boek van de Maand tipt het boekverkoperspanel ook drie andere opvallende boeken die afgelopen maand zijn verschenen. Hieronder vind je deze aanraders met een korte toelichting.

De kolibrie
“Sandro Veronesi is een van de belangrijkste Italiaanse auteurs van zijn generatie. Hij schreef één van mijn lievelingsboeken Kalme chaos.” Dit is het levensverhaal van Marco Carrera die als kind een groeistoornis heeft gehad, vandaar zijn bijnaam de kolibrie. “Veronesi maakt, zoals bij een goed Italiaans gerecht, met vijf ingrediënten iets van fantastisch. Hij slaagt erin om ons te laten zien hoe het lot ons leven bepaalt. Een feest om te lezen!” - Wouter Cajot.
Eens ging de zee hier tekeer
“Dit boek is in de traditie van Geert Mak en Frank Westerman goed vertelde vaderlandse geschiedenis.” Eva Vriend vertelt het verhaal van vier families rondom de Zuiderzee die door de bouw van de Afsluitdijk vanuit hun visserstraditie ineens een ander levensbestaan moesten opbouwen. “Eva neemt je mee in die traditie. Je zit werkelijk in de roef van het schip.” - Grietje Braaksma. Het boek bevat veel anekdotes en prachtige foto's.
De dood van Harriet Monckton
“Voor de lezers van Joël Dicker”. Deze thriller is gebaseerd op een waargebeurde zaak in Engeland in Victoriaanse tijd. Het verhaal begint bij Harriet Monckton die een giftig drankje krijgt aangereikt en jij weet dat ze zwanger is. Er zijn veel vermoedelijke daders en even zoveel vermoedelijke vaders. Er is nooit iemand veroordeeld, men vond toen dat het Harriets eigen schuld was. “Dit boek kun je zien als een vorm van eerherstel voor Harriet” - Manda Heddema