De Zoete Zusjes vieren kerst

Nederlands | 28-10-2021 | 96 blz.
Auteur(s): Hanneke de Zoete
Illustrator: Iris Boter
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789043923088
Het is bijna Kerstmis en de Zoete Zusjes Saar en Janna kunnen niet wachten. Dit is het leukste kerstboek om voor te lezen vanaf 4 jaar.
€ 13,99

Betaal bij ons veilig met:

Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

‘De Zoete Zusjes vieren Kerstmis’ is hét kerstboek voor alle kinderen die niet kunnen wachten tot de kerstman en zijn rendieren in Nederland aangekomen zijn. Natuurlijk helpen de Zoete Zusjes mee met het versieren van de kerstboom, vieren ze kerst op school, gaan ze naar de kerstmarkt en spelen ze het kerstverhaal na. En dit jaar gaan ze kerst vieren op een wel heel bij zondere manier: ze mogen namelijk meedoen met de lichtjestocht en de levende kerststal in de wijk. Maar er komt een grote sneeuwstorm aan! Zal het Saar en Janna lukken om het kerstfeest te redden? Met het nieuwste deel in de populaire kinderboekenserie van de Zoete Zusjes wordt het weer lekker lezen op de bank met een dekentje, een beker warme chocolademelk en een zelfgebakken kerstkransje!

Korte omschrijving

Het is bijna Kerstmis en de Zoete Zusjes Saar en Janna kunnen niet wachten. Dit is het leukste kerstboek om voor te lezen vanaf 4 jaar.

Details

Details
Titel De Zoete Zusjes vieren kerst
Auteur(s) Hanneke de Zoete
Illustrator Iris Boter
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 96
Uitgever VBK Media
Publicatiedatum 28-10-2021
Afmetingen 247mm x 175mm x 12mm
Gewicht 440gr
ISBN/ISBN13 9789043923088

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De Zoete Zusjes vieren kerst
Waardering