Vega/vegan

Lekker, gezond en gevarieerd eten doe je vegetarisch

Recept Een voorproefje!
Benieuwd wat je kan verwachten van ‘De hippe vegetariër' ? Probeer onze favoriete recept voor een gezonde start van de dag!
Ons favoriete kookboek! Goed en gezond eten, voor jezelf, je lichaam en een beetje voor de wereld om je heen? Laat je dan verrassen door 'De hippe vegetariër'. Het biedt een mooie basis voor de beginnende vegetariër met zeven dagmenu’s voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Sla je het koken liever een dagje over? Isabel neemt je ook nog mee door Nederland langs de leukste vega hotspots! De hippe vegetarër Ontdek dit kookboek
De hippe vegetarër
10x Vega en Vegan
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

6x Makkelijk en Snel
Onze tip! Plenty more van Yotam Ottolenghi
Ottolenghi’s beste boek overtuigd elke vleeseter
6x Groente

Al meer dan 100 jaar dé boekenspecialist


Even lekker tussen de kookboeken neuzen in een boekwinkel, voor menig hobbykok een favoriete bezigheid op de zondagmiddag. Even bladeren tussen de pagina's en vast watertanden bij alle lekkere recepten.

Online kan dat niet. Toch proberen wij ook in onze webshop je zo goed mogelijk te helpen en je de weg te wijzen naar bekende en minder bekende boeken. Er is voor iedereen een boek te vinden, ook dat wat je misschien niet zoekt. Dat is onze kracht.

De Vries Van Stockum is al meer dan 100 jaar een familiebedrijf met twee fysieke boekwinkels in Den Haag en Haarlem. We hebben een rijkdom aan kennis en expertise. Bij ons draait het om boeken en boeken alleen.