De vegan slager

Hét handboek voor plantaardige vleesvervangers
Nederlands | 01-09-2022 | 304 blz.
Auteur(s): Zacchary Bird
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789461432834
€ 32,50

Betaal bij ons veilig met:

Levertijd: binnen 3 werkdagen
Voorraad in de winkel
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Plantaardige kipsaté, zalm of pekingeend? De schappen van de supermarkten liggen vol met vegan schnitzels, gehakt, hamburgers, rookworsten en meer. Veel (parttime) veganisten hebben behoefte aan een stukje vlees of vis of bereiden nog steeds graag de perfecte pasta bolognese. De vegan slager is hét handboek om zelf je plantaardige vlees- en visvervangers te maken, zonder ondefinieerbare toevoegingen. Dit handboek gaat per vleessoort in op welke plantaardige vleesvervangers het beste werken - van aubergines, paddenstoelen, tofu, jackfruit, peulvruchten, bananenbloesem en nog veel meer natuurlijke producten- en hoe je dit zelf maakt. Maak saté van seitan of een braadstuk op basis van tofu en aquafaba. Trakteer jezelf op kibbeling op basis van palmhart of bananenbloesem. De mogelijkheden zijn eindeloos: maak je eigen borrelplanken met charcuterie of probeer jerky, vispie, ‘faux-gras’ en gevulde kalkoen. Van lunchgerechten als tuna melt tot en met rundergebraad als klapstuk van het diner. Met een zeer goede handleiding die De vegan slager je biedt, heb je veel meer keuze uit plantaardige vlees- en visvervangers dan het aanbod uit de supermarkt.

Details

Details
Titel De vegan slager
Auteur(s) Zacchary Bird
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 304
Uitgever Good Cook B.V.
Publicatiedatum 01-09-2022
Afmetingen 249mm x 199mm x 29mm
Gewicht 1110gr
ISBN/ISBN13 9789461432834

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De vegan slager
Waardering